Masterclass kunstmatige intelligentie

Vanuit onze succesvolle praktijkervaringen laten wij u graag kennis maken met de mogelijkheden van de krachtige en veelzijdige kunstmatige intelligentie technieken. Deelnemers aan de masterclass zeggen hierover:

“Heldere uitleg over complexe materie, goede verdieping met inspirerende praktijk cases”

In-house masterclass: ‘Artificial intelligence in vogelvlucht’

Wilt u uw medewerkers kennis laten maken met echte innovatie? NeurOp verzorgt in-house masterclasses van een halve dag. Tijdens een dergelijke masterclass ontdekken u en uw medewerkers wat kunstmatige intelligentie is, wat er komt kijken bij het ontwikkelen ervan, hoe het wordt toegepast in de praktijk en hoe de business case wordt gemaakt. Vervolgens kijken we met elkaar naar concrete toepassingen voor uw bedrijf.

Wilt u een in-house masterclass organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Liever individueel een masterclass van NeurOp bijwonen?

Dat kan door u op te geven voor de door NeurOp verzorgde kunstmatige intelligentie masterclasses van de Vereniging voor Credit Management (VVCM) of Next Level Academy (NLA). De VVCM sessie behandelt in een halve dag de meest belangrijke aspecten van kunstmatige intelligentie. Voor Next Level Academy verzorgen wij een masterclass van een hele dag. Beide masterclasses zijn met name gericht op toepassingen op het gebied van credit management.

Onze masterclass wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8,3. Gebruik onderstaande links voor meer informatie en om u in te schrijven.