NeurOp maakt bedrijven effectiever met AI

NeurOp helpt bedrijven die zelf niet de kennis en expertise hebben om AI algoritmes te maken.

Visie
Ik ben ervan overtuigd dat mensen vooral het werk moeten blijven doen waar zij goed in zijn.
En dat algoritmes hen daarin ondersteunen door aan te geven waarmee ze de beste resultaten behalen.

Natuurlijk wil je talenten optimaal benutten, zeker nu personeel schaars is. Algoritmes maken het werk leuker voor je mensen omdat je vaker succes boekt en minder routinewerk hebt.

NeurOp Kunstmatige Intelligentie Voorspellende Modellen Artificial Intelligence Jeroen

Ik ben Jeroen Blokdijk, oprichter en eigenaar van NeurOp. Tijdens mijn studie financiële bedrijfskunde kwam ik in aanraking met kunstmatige intelligentie en neurale netwerken. Ik was geïntrigeerd door de kracht en veelzijdigheid van de techniek. Daarna ben ik eerst in de financiële sector gaan werken.

In 2013 las ik een bericht over een neuraal netwerk dat met 99,1% zekerheid tumoren wist te onderscheiden in goed- of kwaadaardig. Dat is echt razend knap.

Toen zag ik weer de potentie van neurale netwerken. Eigenlijk zou je bedrijven hiermee moeten helpen die zelf niet over de kennis en kunde beschikken om deze algoritmes te maken. Want de techniek is krachtig en veelzijdig maar ook erg complex.

Het maken van algoritmes voor bedrijven is precies waar ik van hou: ingewikkelde dingen tot een goed einde brengen.

Ik vind het fijn om met mijn algoritmes bij te dragen aan zinvol werk voor de medewerkers van mijn klanten. Door met een algoritme aan te geven wat kansloos is en wat kansrijk, focussen de mensen op succesvolle activiteiten. Sales mensen bellen bijvoorbeeld niet meer nodeloos contacten na die toch niet gaan kopen. En bouwbedrijven hoeven alleen nog maar op aanbestedingen in te schrijven die kansrijk zijn.
Zo maken algoritmes het werk leuker en de onderneming succesvoller.